Sunday, April 17, 2011

No mood, Feel fuck down.


another day. im so bored and not in a mood rite now.
something is not right. something weird. i know its ridiculous but i can see it the way its looks like.
im so in madness and sadness :(

ishhhh maybe im gonna give up this time.
i just have to shut the fuck up and be patient. 
hm i dont know wht to say anymore just merepek sana sini macam org bodoh ok bye

Thursday, April 14, 2011

Got friend, Not alone.



i walk a lonely road
alone? am i? no. i still got Allah in my life :')
still got family, friends.
yeah im not alone bebeh

but sometimes i being alone when there is no one here beside me.
but now, my friends all around me 
and also apreciatting them much.
especially my old bestfriend, era. now, we're like no longer closer but we still friends kan? 
yeah i miss you so much. i remember time when we spent so much time together hahaha
especially when the time we're at grand old lady up there in the middle of the night.
we were so young tht time.
now we all grown up. being matured, not a kid anymore.
and also my bestiemate, neeza. yeah aku tauk kau slu mrh aku. tapi iboh iso k. ko tetap kawan aku :')
and aku rindu kau lalew lalew nok crazy crazy ya hahaha i wish i could spent time with you gk ;)

mereka lah sahabat ku yang memahami aku selama ini :')
thank you :D



Sunday, April 10, 2011

Have a Nice Day.


Hello pretty night. Today? Baru saja today.
I mean yesterday, 9/4/11. Outing with my friends :D

Oh im feel like so freaking lesbian posting status some nonsence lesbian thingy haha
but im real lesbian! but not la. hehe kidding. if im a lesbian, i never love a boy.
stupid bitch. HAHAHAHA!!!

emmm today i go to acha's cousin party. i go la today. haha so sik boring dudok2 rumah ajak
emm apa gk. ish kentut ajak sikda idea.
im no good in essay2 hahaha. bm pun gagal -______-' see im no good hihihhuhuhuhuh :(

2 more weeks exam. haihh :(( this is hell.
i didnt study, i didnt do my homework, im just getting lazy day by day argh!
hows this? :( mom will mad at me if i lazy.
mun dah balit sekolah tido ajak. bangun, then tido lagi. how can i say? skolah balit aher li jak :(((

hmm malas la nak stress awal awal. mok enjoy lok kejap okay? :)
mun sik bila aku nak spent time masa remaja aku tok
REMAJA HANYA SEKALI :)

okay done, assalamualaikum..

Thursday, April 7, 2011

Place to go.



Assalamualaikum, bloggie! :)
Im so in love with this song, aaa i mean my blog's song lah. Soo cool.
I wanna go to New York! And Paris too! Gah gah asyik angan2 nak ke sana.
Hohohohoohohohohohohohohohohohohohohoh ♥
Aku rindu nak shopping2. Mama! Bila lah nak pergi KL ni nak shopping2? :I hahaha
Sabo je la, kata mama. Nampak sangat mama ni menipuu wakaka. 
I hope I be there one day later! InsyaAllah :)


Today school, macam biasa study2 and laughing time rehat. 
Macam kene histeria je. Teruk betul kami. Dahlah kelas perempuan, kelas pun kotor.
Wakakaka ada aku kesah? Bukannya bilik aku pun x)


Aku gembira dengan hidup aku sekarang, dan syukur pada Allah swt.
Tiap malam aku berdoa dengan Allah agar hatiku sentiasa tenang tidak seperti dahulu lagi :')


Sekarang, aku bahagia dengan keluarga ku, rakan rakan ku yang tersayang 
Aku juga rindu dengan kawan kawan yang lama, Era.. Neeza.. ;) 
Aku takkan lupakkan mereka, kerana mereka banyak membantu aku selama ini. 
Walaupun aku ada kawan baru kat skolah baru, I never forget them :)) 


Okay that's all for me, boring kan? Ahhh whatever lah janji aku dapat luahkan daripada aku pendamkan :)


Tq kerana membaca -____-' xoxo